Crew Circus Tornment

Stemningsbilleder ved Eagle Road Kursuscenter

Magisk sted med sjælefred og nærvær.

Har du nogensinde haft lyst til at trække stikket ud fra den travle hverdag og bare finde fred og ro i smukke omgivelser?

EagleRoad Kursuscenter ved Skanderborg er det perfekte sted for dig! Beliggende tæt på skoven og Himmelbjerget byder centret på en unik og afslappende oplevelse, hvor du kan overnatte i en autentisk Mongolsk Jurt, tipi telte og nyde en række spændende aktiviteter, der vil fylde din sjæl op med energi og ro, som udendørs sauna, svedhytte. Der er mulighed for heeling og de afholder konferencer og koncerter. Jeg var sammen med ejer Johanne på stedet for at tage nogle stemningsbilleder til hende, som kunne bruges til at opdatere hjemmeside og sociale medier.

Se billederne her:

Cirkus direktør Circus Tornment
KillerClown Circus Tornment
KillerClown Circus Tornment
KillerClown Circus Tornment
KillerClown Circus Tornment
snake pose Circus Tornment
CHONGLØREN Circus Tornment
Klovnedøden Circus Tornment
MAgic Circus Tornment
Klovnedøden Circus Tornment
snake pose Circus Tornment
Hyper Circus Tornment
Klovnedøden Circus Tornment
Skater love Circus Tornment
Prinsesse Circus Tornment
Prinsesse Circus Tornment

Min oplevelse ved Eagle Road Kursuscenter

Jeg har altid elsket at fange de smukkeste øjeblikke i livet gennem mit kamera, men indimellem kan selv mit kreative sind have brug for et afbræk. Så da jeg blev inviteret til at besøge EagleRoad Kursuscenter af ejer Johanne for at tage nogle stemningsbilleder til hende, vidste jeg, at jeg måtte tage imod tilbuddet.

Da jeg ankom til centret, var jeg øjeblikkeligt betaget af dets naturskønne omgivelser. Jeg blev mødt af Johanne med smil og varme og vist hen til en autentisk Mongolsk Jurt, hvor jeg skulle overnatte, og jeg kunne straks mærke, at det ville blive en unik oplevelse. Jeg tilbragte min første aften med at lave mad og snobrød ved bålstedet, mens jeg nød udsigten over den smukke natur og lyttede til de beroligende lyde fra skoven.

Den følgende dag var fyldt med spændende aktiviteter og oplevelser, der var perfekte til at få min kreativitet til at blomstre. Jeg tog en tur i saunaen, tog på vandretur i skoven, og jeg fik også mulighed for at tage nogle fantastiske stemningsbilleder af deres smukke heste.

Men det var ikke kun de smukke omgivelser, der gjorde indtryk på mig. Det var også den fred og ro, som jeg følte, mens jeg var der. Det var som om, jeg kunne trække stikket ud og få genopladet min sjæl.

Jeg vil helt sikkert anbefale EagleRoad Kursuscenter til alle, der søger efter et sted at genfinde balance i livet og nyde naturen. Det var en oplevelse, jeg sent vil glemme, og jeg ved, at jeg vil vende tilbage igen og igen for at opleve den samme ro og fred i sjælen, som jeg gjorde på mit første besøg.

Mange tak til Johanne og Eagle Road Kursuscenter.

Se mange flere billeder fra Wyrle Studio på Facebook og instagram.

Se mange flere billeder fra Wyrle Studio på Facebook og Instagram