cover hjemmeside Dystopia 1 scaled

Dystopia Entertainment

SCARE TO AMAZE er Dystopias motto!

En verden fuld af gru og gys blandet med oplevelser og ikke mindst et kæmpe hold af artister og frivillige, som sammen har en passion for at skabe underholdning for dig. Skabe en verden hvor dine sanser bliver udfordret og stimuleret og skaber et løft i vores travle almindelige hverdag.

Som fotograf har denne verden selvfølgelig min interesse og har i flere år oplevet dem sammen med mit samarbejde med Aarhus Inside i Tivoli Friheden. De var jo også med i Danmarks har talent helt til finalen. Så da jeg så at de sammen med Thrills Entertainment og Fango ApS skulle lave et kæmpe cirkus show i Vejle og Aalborg var jeg ikke i tvivl. Det måtte jeg få taget billeder af.

Hvilken fantastisk oplevelse! Både at møde alle de fantastiske mennesker i Dystopia og og i Circus Of Torment, som deres spetakulære cirkus show hed. Det var tydeligt, at det var et sted med stor erfaring i gysets kræfter, da de startede helt tilbage i 2014 og i dag skræmmer de mere end 20.000 gæster om året……….

Ulla og Jonas som er nogle af folkene bag Dystopia gav mig godt nok en oplevelse og trods man arbejder med gys og horror , så var der kæmpe kram fra første øjekast og jeg følte mig…… hjemme.

Jeg var så heldig, at der var nogle af de frivillige, som ville stille op som modeller for mig, da jeg havde et mål med at prøve at gøre noget grufuldt smukt. Om det lykkedes kan du selv bestemme, men en ting er sikkert. Det er ikek sidste gang, at jeg arbejder sammen med Dystopia.

JEG ER FAN!

Witch2
Spaakone oejne
Riddler laughing
Riddler ups
Riddler laugh
Klovn spejl hjemmeside scaled
Loevetaemmer tanker
Dukkefoerer
Klovnen

Anbefaling Dystopia Entertainment:

“Carsten Wyrle får mine varmeste anbefalinger! Carsten har fanget ånden i vores virksomhed på en måde, som meget få kan – og på rekord tid. På hans billeder formidler han ikke kun et motiv, men også en stemning! Han er generøs med hans store viden om formidling og markedsføring…og så har han en engels tålmodighed med en virksomhed (som os), der ikke altid er lige gode til langtids-planlægning (tak for det korte aftræk, Carsten! 🙂 1.000 TAK fra Dystopia Entertainment”

Du kan finde masser af billeder på mine sociale medier på Facebook og Instagram som du finder i bunden.

Vil du se billeder fra Circus Of Torment, så klik på billedet her:

CIRCUS OF TORMENT

Cirkus direktoer hjemmeside