The boy hjemmeside

Event/portræt fotograf hos ARoS Aarhus

Jeg var hyret ind som fotograf til at tage billeder til en artikel med fokus på storytelling. En fortælling om hvad ARoS gør ved os som mennesker, når vi besøger dette smukke sted.

Du kan læse om min oplevelse efter billederne

regnbuen 2
IMG 1488
skulptur
IMG 1634
christina interview
farveskaerme scaled
kunst
dj pult scaled
IMG 1813
IMG 1920
IMG 1907

En magisk rejse gennem kunsten på ARoS i hjertet af Aarhus

Fra det øjeblik jeg trådte ind i museet, blev jeg overvældet af en bølge af inspiration og fascination, der fulgte mig hele vejen gennem udstillingen.

Jeg oplevede følelsen af at blive transporteret til en helt anden verden, da jeg gik igennem det farverige regnbuepanorama, der breder sig ud foran mig. Mærkede en glæden ved at udforske kunstværkerne og lod mig fordybe i de forskellige temaer og budskaber, som kunstnerne ønsker at formidle. Jeg glemte faktisk helt at jeg var på arbejde.

Men det er ikke kun kunsten, der berørte mig dybt. Oplevede en følelse af fællesskab og tilhørsforhold, mens jeg gik og delte denne unikke oplevelse med andre besøgende. Jeg blev en del af en større kunstnerisk fællesskab og en følelse af samhørighed vil opstod, da vi sammen udforsker kunstens magi og uendelige muligheder. Det gav mig en følelse af ro og afslapning samt en oplevelse af behagelig samhørighed og den ensomhed, man kan gå med forsvandt i kunstens fællesskab på ARoS.

Og pludselig skete noget magisk. Mit stress forsvandt.

Fordi at være på ARoS og opleve kunsten kan have flere fordele, når det kommer til at reducere stressniveauet. Først og fremmest kan det hjælpe med at skifte fokus væk fra de daglige bekymringer og udfordringer og give hjernen en pause fra stressende tanker.

Derudover gav det farverige og inspirerende miljø på museet en følelse af glæde og positivitet, der hjalp mig med at reducere stress igennem at udforske kunstværkerne og fordybe mig i deres budskaber.

Vil du se flere billeder fra Wyrle Studio, så følg på Facebook og Instagram.