Fotograf

Carsten Wyrle

helle hjemmeside
CM
photographer 18
Muse4
photographer 22
photographer 20
hjem
erfg
photographer 21
photographer icon 06
Portrætter

Uanset om du ønsker et privat, professionelt eller gruppeportræt, skaber jeg billeder, du vil elske.

photographer icon 05
Koncerter

Professionelle billeder, der fanger energien og historien fra din koncert.

photographer icon 02
Bryllupper

Forevig jeres kærlighedshistorie. Fang de magiske øjeblikke fra jeres bryllupsdag med professionelle billeder.

photographer icon 02
Konfirmationer

Forevig en speciel dag. Fang minderne fra konfirmationen med smukke og professionelle billeder.

photographer icon 01
Drone

Se verden fra oven. Få unikke luftfotos og videoer af din ejendom, begivenhed eller landskab.

photographer icon 03
Billedforbedring

Få dine billeder til at stråle. Giv dine billeder et nyt liv med professionel billedforbedring.

Koncertfotograf

photographer 14
photographer 17

Mere end blot billeder

Jeg mere end blot en fotograf. Jeg er historiefortællere, der fanger energien, intensiteten og glæden ved en liveoptræden. Jeg foreviger de magiske øjeblikke, hvor musikken og publikum smelter sammen til én.

Gode billeder er guld værd, når I skal promovere bandet på sociale medier, i flyers, på hjemmesiden og i pressematerialer. Professionelle fotos giver jer et visuelt kraftværk, der skaber opmærksomhed og tiltrækker nye fans.

En koncert er en flygtig oplevelse, men med professionelle billeder kan I forevige de magiske øjeblikke og genopleve dem igen og igen. Gør koncertoplevelsen levende for fans og følgere med levende billeder, der fanger energien og intensiteten fra scenen.

Fans elsker at se billeder af sig selv og deres yndlingsbands. Del billeder fra Wyrle Studio på sociale medier og skab en dybere forbindelse med jeres fans. Vis dem, at I værdsætter deres støtte, og giv dem en unik indsigt i din musikalske verden.

Professionelle billeder giver jeres band et mere professionelt udtryk og øger jeres troværdighed i branchen. Vis verden, at I er seriøs med jeres musik, og skab et visuelt brand, der matcher jeres passion og talent.

Kontakt Wyrle Studio i dag for at booke en koncertfotograf til jeres næste optræden. Jeg hjælper jer med at fange magien i musikken og dele den med verden.

Forevig dine øjeblikke – Book en fotograf i dag

René Loua, Metallica Jam

Klokke klar anbefaling fra Metallica Jam. Man kan roligt benytte sig af Wyrle Studio.
Der var ikke noget tidspunkt man skulle bekymre sig om der nu blev taget de rigtige eller nok shots. Meget professionel oplevelse med Wyrle Studio, der blev fuldendt med en super aflevering af billederne, allerede dagen efter, og endda også enkelte shots samme aften.

Heidi

Fantastisk dag med Wyrle Studio. Det er den fedeste dag jeg havde, da vi var ude og lave mit fotoshoot. Virkelig god til at få en til at føle sig godt tilpas og får de fedeste billeder fra Wyrle Studio. Han får mig til at leve sig helt ind i rollen, som model. Jeg har fået bustet min selvtillid, så meget at jeg kan næsten ikke vente til jeg skal have taget nye billeder.

Nana

Jeg havde en drøm om at få lavet et billede af min mand og hans afdøde mor, da et sådan billede desværre ikke er noget vi har. Til trods for at det ene billede var i en noget ringe opløsning og faktisk taget med et mobil kamera af et billede som er trykt i en fotobog, så lavede Carsten simpelthen det fineste billede af min mand og hans mor. Super dygtig til at redigere billeder også hvis du bare skal have lavet et dårligt billede, til en bedre kvalitet. Varmeste anbefalinger herfra.

Ring til Wyrle Studio

Mail til Wyrle Studio