5M7A9206

Nik & Jay til NorthSide!

“Boing Boing” sang 30.000 trofast sammen med Nik & Jay til NorthSide og ingen var i tvivl om at de var et hovednavn!

Som koncert fotograf oplever man RIGTIG mange ting og må improviserer hen af vejen, da en koncert har mange elementer, som skal hænge sammen. Normalt som koncert fotograf stiller man sig ned i “graven”, som er området foran scenen og må tage billeder under de 3 første numre og derefter forlade graven.
Kongerne af dansk pop Nik & Jay var i Aarhus og jeg skulle ikke ned i nogen grav for at se en koncert, som jeg længe havde glædet mig til. Jeg ville ud og stå sammen med alle de andre små 30.000 som var kommet til NorthSide. Det skulle vise sig at have visse udfordringer som fotograf.
Læs hvorfor under billederne…..
Håber du får en god koncert oplevelse med billederne!!!!
5M7A9559
5M7A9451 Forstoerret NR
5M7A9260 Forstoerret NR
5M7A9449 Forstoerret NR
5M7A9387 Forstoerret NR
5M7A9510 Forstoerret NR
5M7A9357 Forstoerret NR
5M7A9524 Forstoerret NR 1
5M7A9373
5M7A9361
5M7A9480 Forstoerret NR
5M7A9540 Forstoerret NR

Koncert oplevelse med Nik & Jay.

Da første nummer startede (hvilket er mit ynglingsnummer) med Nik & Jay vidste jeg at det ville blive udfordrende. Hele jorden lettede af dansende og hvinende mennesker, som hyldede deres idoler til tonerne fra Hotsauce. Her skal siges, at det er rimelig vigtigt, at holde et kamera stille, når man tager fotos. ISÆR når det er mørkt. Her stod jeg så i et inferno af mennesker, som bare gik amok og jeg måtte overgive mig og gøre det bedste jeg kunne.

Dyb respekt og kærlighed til de gutter!

Jeg er ikke Nik & Jay dyrker, men har fulgt de herrer igennem mange år og været til en håndfuld koncerter med dem og i mine øjne har de altid leveret en fest til sig selv og publikum. Der var dog noget som fangede mig denne gang, som jeg ikke har oplevet før. Hen mod slut kunne jeg igennem mit objektiv godt se 2 meget rørte personer oppe på scenen. Det var tydeligt at de var stolte og også følte sig løftede ligesom de 30.000 som sang med på Novembervej.

Det var fedt at opleve at selv om de har været i gamet i så mange år og skrevet dansk pophistorie, så kunne gæsterne til NorthSide ramme ind under huden på de 2 seje gutter Nik & Jay.

De herrer jeg takker for endnu en sublim oplevelse og skulle Nik & Jay se denne side, så skriver I endelig bare, når I mangler en fotograf og så lover jeg, at jeg ikke stiller mig midt i helvedes forkant. Men for fanden der var en fest, der hvor jeg stod……